mökki_ulkoa mökki_ulkoa Sallan Lumous


Sallan Lumous

Tuntsanpahta 14, 98900 Salla


Sallan Lumous on v. 2004 valmistunut moderni hirsi-harkkorakenteinen kahden 88 m2:n  vuokrattavan loma-asunnon kokonaisuus Salla-tunturin rinteessä hiihtokeskuksen välittömässä läheisyydessä.

Rakennuksen suunnittelussa ja toteutuksessa on lähdetty huoneistojen mahdollisimman suuresta joustavuudesta ja muunneltavuudesta erilaisten käyttäjien tarpeisiin. Huoneistoja voidaan käyttää erillisinä loma-asuntoina aivan normaaliin tapaan, jonka lisäksi huoneistojen yhdistämismahdollisuus tekee huoneistoista yhden suuren kokonaisuuden, jossa ystäväperheiden lomailu on mukavaa. Lapset voivat nukkua omissa sängyissään ja aikuiset silti viettää iltaa yhdessä. Erilaisten porukoiden käytössä huoneistot tarjoavat vaikkapa oman saunan naisille ja miehille. Käyttötapoja on lukuisia. Makuupaikkoja  molemmissa on 8, joista 2 parvella.

Huoneistot ovat keskenään peilikuvia, sisältäen kumpikin olohuoneen, keittiön, 3 makuuhuonetta ja parven, 2x wc, kodinhoitohuoneen, vaatehuoneen, sauna- ja pesutilat, sekä varaston. Olohuone ja keittiö ovat korkeaa vinokattoista tilaa.


Puuta ja rapattua seinää on käytetty harkiten tehostamaan toisiaan ja tuomaan avaruutta. Suuret ikkunat avautuvat terassille länteen ja edelleen tunturin alla siintävälle Keselmäjärvelle. Saunan erikoisuutena on täysin lasinen seinä löyly- ja pesuhuoneen välillä. Huoneistot ovat täysin varustellut. Olohuoneiden huonekalut ovat yhdenmukaiset ja niinpä huoneistot yhdistettyinä niistä voi halutessaan muodostaa yhden suuren sohvakokonaisuuden. Astiastoa myöten huoneistot ovat näin yhdistettävissä.

 


Sallassa voi lomailla rauhassa. Luonto on upeaa, karua ja kaunista. Ulkoilumahdollisuudet sekä talvi- että kesäaikaan loistavat. Laskettelurinteiden profiilit ovat hyvät ja tarpeeksi erilaisia jokatasoiselle laskijalle.Lapsetkin voi päästää turvallisisn mielin rinteeseen, siellä on tilaa. Murtomaalatuja on erilaisia ja eripituisia, jokaiselle jotakin. Kesällä erilaiset patikkapolut ja Tuntsan erämaa-alue ovat elämyksiä.  Lisää infoa Sallan sivuilta www.salla.fi- pohjat
- vuokrausinfo
- yhteystiedot
- tietoja rakennuksesta
- alkuun

allas         


© Rukko Oy - kuvat Merja Rukko